Cere oferta Cere oferte
Vacante

Galaxy Naxos

3 stele

   Insula Naxos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Galaxy Naxos, Insula Naxos, Grecia

Descriere: Hotelul este construit in stilul arhitectural traditional Insulelor Ciclade. Acesta are gradini mari, precum si zone interioare si exterioare frumos proiectate si ofera toate facilitatile moderne. Hotelul Galaxy isi intampina oaspetii cu o deosebita ospitalitate si ofera o atmosfera calda si familiara. Acest hotel este ideal pentru vacante relaxante, oferind cazare la standarde inalte, langa plaja, fiind astfel perfect pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetea naturala a insulei.

Localizare: pe plaja St. Gerorge, la 600 de metri de centrul orasului, la 1.5 km de port, la 2.8 km de aeroport

Facilitati hotel: mic dejun in camera, camera cu TV prin satelit, snack bar, loc de joaca pentru copii, birou de informatii, piscina, bar la piscina, parcare privata si gradini mari, Wi-Fi gratuit

Dotari camera: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, frigider, muzica, wc, dus, uscator de par, balcon sau terasa, Wi-Fi gratuit. Capacitate: Sunt 54 de camere functionale cu un design perfect.

Website: www.hotel-galaxy.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.