Cere oferta Cere oferte
Vacante

Astir of Naxos

3 stele

   Insula Naxos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Astir of Naxos, Insula Naxos, Grecia

Descriere: Hotelul Astir of Naxos se bucura de o locatie linistita, in apropiere de coasta. Camerele confortabile de la Astir au vederi la orasul Naxos, la mare si la munte. Hotelul este nou deschis, din primavara anului 2002.

Localizare: pe plaja St. George, la 1.5 km de oras/port, la 2 km de aeroport

Facilitati hotel: serviciu de curatenie zilnica, mic dejun tip bufet, snack bar, camera de zi cu TV, 2 piscine (una pentru copii, una cu jacuzzi), gradina cu bar si loc de joaca pentru copii, birou de schimb valutar, acces la fax si servicii de internet, parcare privata

Dotari camera: wc, dus, telefon, muzica, TV prin satelit, aer conditionat, frigider, uscator de par, seif, acces internet si la cerere PC. Capacitate: 26 de camere cu balcon sau terasa cu vedere la mare sau la munte

Website: www.astirofnaxos.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.