Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aeolis

3 stele

   Insula Naxos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aeolis, Insula Naxos, Grecia

Descriere: Hotelul Aeolis este renovat in totalitate si ofera unitati de cazare moderne, intr-o zona convenabila din Naxos.

Localizare: Hotelul se afla in inima orasului Naxos, la 300 de metri de plaja, 2.5 km de aeroport si 800 de metri de port.

Facilitati hotel: receptie, camera de zi cu TV, cafeterie, snack bar, piscina

Dotari camera: aer conditionat, TV prin satelit, radio, telefon, Wi-Fi gratuit, frigider, cafetiera, seif, bucatarie complet utilata (doar in garsoniere/apartamente), bai echipate cu uscator de par. Telefon, muzica, hidromasaj sau jacuzzi sau hamam, balcon sau veranda. Capacitate: 40 camere/garsoniere/suite/apartamente cu balcon sau terasa, cu vedere la oras.

Masa: mic dejun american (cald si rece).

Website: www.aeolishotel.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.