Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BLUE WAVES RESORT

4 stele

   Insula Krk, Croatia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BLUE WAVES RESORT, Insula Krk, Croatia

Website
https://www.bluewaves.hr

Spa & Wellness
Hotelul dispune de zona de relaxare, piscina interioara incalzita, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, loc pentru masaj unde oaspetii se pot relaxa.

Drinks & Food
Resortul dispune de restaurant unde se pot servi preparate locale dar si din bucataria internationala si 3 baruri la piscina, pe plaja sau in lobby.

Localizare
Blue Waves Resort este situat in Malinska, la aproximativ 2 km de centrul orasului, la 15 km de aeroportul Rijeka si la cativa metri de plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.