Cere oferta Cere oferte
Vacante

Torre del Mar

4 stele

   Playa D En Bossa, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Torre del Mar, Playa d en Bossa, Spania

Hotelul Torre del Mar se afla situat intr-una din zonele privilegiate ale Ibizei , Playa d'en Bossa, pe malul marii la doar cativa pasi distanta de unele dintre cele mai elegante cluburi ale insulei, oferind turistilor sai combinatia perfecta intre facilitate, posibilitati de agreement si pozitionare.
Localizare:
Situat pe plaja, hotelul se afla o 2 km de Aguamar Water Park si 2.5 km de centru vechi al capitalei insulei. Plaja Bossa si portul se afla la 3 km distanta.
Facilitati :
Hotelul dispune de o piscina in aer liber care inconjoara turnul vechi si cu vedere spre plaja Daen Bossa, de un restaurant pentru servirea micului dejun in regim bufet, un bar in exteriorul hotelului, lounge bar, discoteca, sala de sport echipata, baie cu aburi, masaj, piscina incalzita pentru adulti si pentru copii, teren de tenis, sala de conferinte, curatatorie, parcare.
Centru Spa al hotelului ofera 2 camere de tratament interioare, zone pentru masaj in aer liber , sauna, baie cu abur, baie turceasca, coafor si o gama larga de tratamente cosmetice.
Camere:
Hotelul pune la dispozitia turistilor 217 camere renovate in 2013 si dotate cu aer conditionat, Tv prin satelit, acces wi-fi gratuit, mini bar, seif ( contra cost), uscator de par si balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.