Cere oferta Cere oferte
Vacante

Piscis Park

2 stele

   San Antonio Ibiza, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Piscis Park, San Antonio - Ibiza, Spania

Piscis Park Hotel reprezinta varianta ideala pentru tinerii in cautare de distractie pe plajele din Ibiza. Acest hotel destinat adultilor se afla in centrul statiunii San Antonio la mica distanta de zona cu celebrele cluburi de noapte si cafenele Mambo, Caf del Mar, Es Paradis si Eden.
Localizare :
Situat in centrul statiunii San Antonio, la doar 150 m de plaja si la doar 300 de m de locul de plecare al autobuzelor si ferry-boat-urilor care fac legatura cu capital insulei.


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de receptie, 3 lifturi, un snack bar, cafenea,restaurant,2 Sali de Tv , o piscine cu terasa, sezlonguri si umbrele si mese de biliard.


Facilitati camere:
Piscis Park pune la dispozitia turistilor un numar total de 366 de camera dispuse pe 6 etaje. Camerele sunt mari si dispun de baie, aer conditionat, seif gratuit si terasa.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.