Cere oferta Cere oferte
Vacante

Azuline hotel Sanfora Fleming

2 stele

   San Antonio Ibiza, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Azuline hotel Sanfora Fleming, San Antonio - Ibiza, Spania

Hotelul modern Azuline Sanfora Fleming se afla situate la 600m distanta de malul marii, in pitorescul golf San Antonio fiind locatia ideala pentru o vacanta insorita pe vibranta insula Ibiza.

Localizare: Hotelul se afla in zona San Antonio la doar cativa pasi de cluburile de noapte Eden si Es Paradis. Centrul statiunii se afla la mai putin de 1000 m distanta iar o statie de autobuz poate fi gasita la 50 m distanta.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie deschisa non stop, zona cu acces la internet si posibilitatea conectarii la wi-fi contra cost, piscina exterioara cu sezlonguri, snack bar, pool bar si diferite masini cu jocuri.

Facilitati camere: Toate camerele hotelului sunt echipate cu baie, terasa sau balcon, aer conditionat, TV si acces wi-fi contra cost.

Accesul cu animale de companie este permis.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.