Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos Vibra Panoramic

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos Vibra Panoramic, Ibiza, Spania

Apartamentos Vibra Panoramic se află la 400 de metri de plajă Figueretes din orașul Ibiza și la 10 minute de mers pe jos din centrul orașului. Complexul oferă o zonă in aer liber și WiFi gratuit in proprietate.

Fiecare apartament modern are aer condiționat și balcon privat. Există o zonă de relaxare cu TV prin satelit.

Bucătăriile complexului Apartamentos Vibra Panoramic au plită și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, baie privată cu duș și cadă.

Accesul la internet WiFi este disponibil la bar și in zona de zonă, la un cost suplimentar.

Orașul Ibiza găzduiește cluburile de noapte Pacha și Divino, care se află la 10 de minute de mers cu mașina de apartament, de partea ceaaltă a portului. La 10 minute de mers pe jos de complexul Apartamentos Vibra Panoramic puteți găsi o gamă largă de restaurante și baruri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos Vibra Panoramic, Ibiza, Spania