Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos Vibra Jabeque Soul

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos Vibra Jabeque Soul, Figueretas, Spania

Apartamentele spațioase de la Jabeque se află intre stațiunile Playa de Figuertas și Playa d’en Bossa. Toate unitățile de cazare au balcon cu vedere spectaculoasă la mare.

Apartamentos Vibra Jabeque Soul-3SUP oferă piscine separate pentru adulți și copii, precum și un snack-bar langă zonă. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilități de biliard și tenis de masă. In plus, proprietatea oferă WiFi gratuit, precum și seif gratuit.

Apartamentele au aer, o bucătărie mică dotată cu frigider, precum și baie proprie cu ușcător.

De hotel, oaspeții pot lua autobuzul pentru a ajunge ușor in orașul Ibiza, situat la 1 km. Aeroportul Ibiza este la numai 10 minute de mers cu mașina de proprietate.

Recepția are program nonstop, oferind mașini și motociclete de inchiriat. Oaspeții au la dispoziție și WiFi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos Vibra Jabeque Soul, Figueretas, Spania