Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos San Miguel Park & Esmeralda Mar

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos San Miguel Park & Esmeralda Mar, San Miguel, Spania

Apartamentos San Miguel Park & Esmeralda Mar este situat intr-un mediu natural protejat pe insula Ibiza, la 350 de metri de plaja San Miguel și la 18 km de orașul Eivissa. Are 3 piscine in aer liber.

Oaspeții de la Apartamentos San Miguel Park & Esmeralda Mar pot alege dintre studiouri, apartamente cu unul sau două dormitoare și apartamente cu vedere la mare. Studiourile și apartamentele Confort au fost recent renovate. Toate au aer condiționat, balcon sau terasă, chicinetă și TV prin satelit.

Facilitățile de la San Miguel Park includ un teren de tenis, un restaurant tip bufet și WiFi gratuit in intreg complexul. Oaspeții primesc 1 umbrelă de soare gratuită atunci cand inchiriază șezlonguri pe plajă.

Piața artizanală locală se găsește la 4 km de parcul San Miguel. Peșterile Can Marsa sunt la 1 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos San Miguel Park & Esmeralda Mar, San Miguel, Spania