Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos Playamaro

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos Playamaro, San Miguel, Spania

Apartamentele Playamaro sunt situate in Maro, un mic cătun din Nerja. Cu o locație privilegiată, intre două peisaje naturale, Sierra Tejeda-Almijara și peisajul natural Maro-Cerro Gordo, unde puteți găsi in apele sale cristaline o infinitate de pești, intr-unul dintre cele mai frumoase golfuri din Costa del Sol. La doar 500 de metri de celebrele Peșteri din Nerja.

Unitatea noastră de cazare este situată la doar 1 km de coastă, la 5 minute cu mașina de Nerja și la 40 de minute de Malaga și Aeroportul Internațional Pablo Picasso.

Apartamentele Playamaro sunt dotate cu tot ce aveți nevoie pentru sejurul dumneavoastră: bucătărie utilată, aer condiționat, baie cu cadă, uscător de păr etc. Avem garsonieră, mai multe apartamente cu un dormitor, unele cu balcon sau terasă și două apartamente spațioase cu două dormitoare. si terase magnifice.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos Playamaro, San Miguel, Spania