Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos Los Angeles

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos Los Angeles, Ibiza, Spania

Apartamentos Los Angeles se află in San Antonio din Ibiza, la doar 300 de metri de celebrul bar Café Mambo Sunset. Fiecare apartament luminos are balcon privat, majoritatea oferind vedere la mare.

Los Angeles Apartments se află la 100 de metri de Portul San Antonio și la o plimbare de 10 minute de plajă. Străzile din jur sunt pline de magazine, restaurante, baruri pline de viață și cluburi de noapte.

Fiecare apartament din Los Angeles are decor simplu și funcțional cu pardoseală cu gresie. Toate apartamentele au zonă spațioasă de living și de luat masa, cu o canapea extensibilă și cuptor cu microunde. Oaspeții pot inchiria un seif.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos Los Angeles, Ibiza, Spania