Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartamentos Jet - Adults Only

3 stele

   Playa Den Bossa Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartamentos Jet - Adults Only, Playa d'en Bossa, Spania

Situat chiar pe plaja Playa d'en Bossa din Ibiza, complexul Jet include faimosul club de plajă Bora Bora. Fiecare apartament cu aer condiționat are TV prin satelit și o terasă cu vedere la mare.

Apartamentos Jet Ibiza oferă 2 piscine cu terase la soare, inclusiv celebrele petreceri la piscină de la Tiare Beach Bar.

Apartamentele de la Jet Ibiza au pardoseală cu gresie și decor simplu. Toate includ o chicinetă bine utilată. Există WiFi gratuit.

In complexul de apartamente veți găsi un salon de coafură, un mini supermarket și un magazin de cadouri.

Restaurantul The Jet’s Moorea este deschis 18 ore pe zi, oferind carne la grătar, paella și fructe de mare proaspete. Există, de asemenea, o pizzerie deschisă nonstop, un pub irlandez și un bar plin de viață pe malul mării, cu DJ.

Apartamentele Jet sunt la numai 300 de metri de Ushuaia. Orașul Ibiza este la 4 km, iar un serviciu de autobuz deschis nonstop oprește la complex.

Vă rugăm să rețineți că această proprietate este pentru maxim 4 persoane.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartamentos Jet - Adults Only, Playa d'en Bossa, Spania