Cere oferta Cere oferte
Vacante

AluaSoul Ibiza

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AluaSoul Ibiza, Ibiza, Spania

AluaSoul Ibiza - Adults only este un hotel de 4 stele, care oferă un centru de wellness, o zonă de fitness, piscină și paturi balineze, situat in Santa Eularia des Riu. Piața hippie Las Dalias este la 3,5 km.

Fiecare cameră modernă de aici oferă aer condiționat, balcon și canale prin satelit. Baia privată are cadă sau duș și uscător de păr. De asemenea, este disponibil un seif gratuit.

Există un restaurant à la carte și un restaurant in stil bufet, două baruri și o bucătărie deschisă. Alte facilități oferite la proprietate includ personal de divertisment și un birou de turism.

Hotelul este la 3,3 km de Centrul de conferințe din Ibiza și la 1,2 km de Nikki Beach Ibiza. Aeroportul Ibiza este la 23 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie AluaSoul Ibiza, Ibiza, Spania