Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aguas de Ibiza

5 stele

   Santa Eulalia, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aguas de Ibiza, Santa Eulalia, Spania

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa reprezinta un concept nou in ospitalitate.Este o noua interpretare a luxului unde apa, lumina si texturile se reunesc pentru a crea o locatie de vis in frumoasa zona Santa Eulalia. Aici veti gasi tot ce este nevoie pentru a experimenta o vacanta de neuitat. Bucurati-va de aceasta experienta unica de lux si exclusivitate, impreuna cu ospitalitatea tipic mediteraneana.

Localizare: Locatia sa, pe promenada linistit din Santa Eulalia si mediul natural fac Aguas de Ibiza un hotel fermecator pentru a explora plajele frumoasei insule. Centrul orasului Ibiza se afla la 20 de minute de mers cu masina iar clubul Nikki Beach se afla la mai putin de 1 km distanta.

Facilitate hotel: Aguas de Ibiza a fost recunoscut ca fiind un hotel de lux tip boutique cu un concept nou si ambitios care aduce inovatii in tot ceea ce inseamna ecologism. Proiectul se bazeaza pe o investitie semnificativa in ultimile inventii din tehnologia fotovoltaica, sisteme de automatizare, constructie inteligenta si economisirea apei si energiei. Politica hotelului este aceea de a impartasi un trai durabil dar fara a sacrifice confortul si serviciile caracteristice unui hotel de lux. Astfel hotelul pune la dispozitia turistilor doua restaurnate, restaurantul Albatros care serveste preparate mediteraneene si italiene si restaurantul Vi Cool unde pot fi savurate mancaruri tipic spaniole si tapas. Restaurantele hotelului folosesc numai produse locale . Pe langa acestea hotelul ofera piscine exterioara, sali de conferinte, centru business, magazine de suveniruri, curatatorie , terasa pentru relaxare, snack bar, sala de fitness, piscine interioara. Hotelul este renumit si pentru centrul Spa. Centrul Spa Revival este o oaza in Ibiza, un loc linistit pentru relaxare si bunastare. Cu mai mult de 1,500 mp, este un spaiu dedicat de wellness in care toate tipurile de tratamente de sanatate si de infrumuseare sunt oferite. Tratamente holistice sunt intotdeauna bazate pe produse locale naturale. Centrul ofera, de asemenea, programe de detoxifiere bazate pe combinatii de sucuri organice i tratamentele cele mai inovatoare pentru a ajuta in pierderea de greutate.Centrul de fitness este dotat cu cele mai bune echipamente. Acesta include o varietate de 'aerobic Technogyma', tehnicii de lupta, Power Plate i formare TRX, precum si biciclete Hydrorider in piscina. Profesionistii de prima mana ofera antrenamente personalizate pentru clasele de fitness, yoga si pilates.

Facilitate camere: Tot ceea ce ne inconjuara ne afecteaza echilibrul energetic, fizic si mental asta fiind si motivul pentru care in Aguas de Ibiza toate elementele arhitecturale si de mobilier sunt aranjate in cautarea armoniei in spatiul. Scoica, care este elemental comun a tuturor camerelor este, potrivit Feng Shui, eliminatoare de energie negativa.Hotelul pune la dispozitia turistilor 112 camere echipate modern cu internet gratuit, Tv Bang & Olufsen, terasa private, majoritatea avand vedere la mare. Baile modern sunt dotate cu mobilier din Piatra naturala, halate si papuci de baie.Camerele dreamer sunt camere standard cu suprafata de 35 mp, iar cele deluxe au vedere panoramica.Junior suite: Cu o panorama superba asupra Formentera, aceste camere spatioase ofera cea mai buna atmosfera pentru o pauza romantica sau o vacanta relaxanta. Acestea au o zona de relaxare, o terasa private si putei alege intre un pat king-size sau paturi twin . Baia are vedere spre mare.
Suite Corner: Cu o suprafata intre 65 si 85 mp aceste suite au ferestre mari si vedere 180 de grade spre mare. Ofera oaspetilor sai omansarda cu pat baldachin, terasa private cu selonguri iar o parte dintre aceastrea au si jacuzii pe terasa oferind vedere sper mare. Pe langa dotarile standard acestea ofera si serviciu de calcatorie, mic dejun si presa in camera in fiecare dimineata.Suite Cloude 9: Aceste suite spatioase sunt o noua abordare de stil in Ibiza pentru o experienta de lux. Ospitalitate traditionala mediteraneana este combinata cu un decor modern, materiale fine si culori calde. Camere spatioase, decorate cu cherestea stejar,baie din mosaic Italian si pereti de calcar intregesc aceasta combinatie senzuala de texturi si culori. Suprafata camerei este de 55-75 mp oferind in plus dotarilor standard serviciu de calcatorie, mic dejun si presa in camera in fiecare dimineata si expres check in.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.