Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aguas De Ibiza

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aguas De Ibiza, Ibiza, Spania

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel - Small Luxury Hotel of the World este un hotel de design de lux, cu un centru spa gratuit și piscină in aer liber. Hotelul are un bar cu terasă pe acoperiș, destinat exclusiv adulților, cu vedere la portul de acord Santa Eulalia și la insula Formentera.

Camerele elegante de la Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel - Small Luxury Hotel of the World au internet gratuit, TV cu ecran de 50 inch și o terasă privată, majoritatea cu vedere la mare. Băile moderne sunt dotate cu mobilier din piatră naturală, halat de baie și papuci. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi de mare viteză.

Restaurantul Alabastro de la Aguas de Ibiza servește mancăruri internaționale și eclectice, realizate cu ingrediente locale, de sezon. Restaurantul Maymanta oferă mancăruri din bucătăria peruviană și are bucătărie deschisă.

Centrul spa premiat Revival are suprafața de 1500 m², piscină interioară, centru de fitness, saună și cadă cu hidromasaj. Oaspeții beneficiază de acces nelimitat la centrul spa. Oaspeții pot opta pentru diverse masaje și tratamente. Numai pentru adulții cu varsta peste 16 ani.

Centrul orașului Ibiza se află la 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Plaja Santa Eulalia și clubul privat Nikki Beach sunt situate la 1 km.

Animalele de companie sunt binevenite la hotel, există unele politice și restricții. Vă invităm să le citiți și să aflați mai multe despre noi:
1. Accesul cu animale de companie este permis la cerere.
2. Ar putea exista costuri suplimentare.
3. Accesul animalelor de companie nu este permis in zonă, din motive de confort și siguranță pentru toți oaspeții.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Aguas De Ibiza, Ibiza, Spania