Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL UNIREA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL UNIREA, Iasi, Romania

INFORMATII GENERALE
Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA HOTEL SI SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale. Dotat cu facilitati moderne si usor accesibil, UNIREA HOTEL SI SPA este alegerea ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cel de placere.
Situat in inima orasului, Unirea ofera acces usor si rapid catre cele mai importante obiective turistice din Iasi: Palatul Culturii la 1,3 km, Catedrala Mitropolitana la 0,75 km, Manastirea Trei Ierarhi la 1,1 km, Gradina Botanica la 4 km, Teatrul National la 0,8 km, Muzeul Unirii la 0,3 km, Bojdeuca Ion Creanga la 2 km.

FACILITATI UNITATE
Unirea SPA te invita sa te bucuri de una dintre cele mai moderne locatii spa din Iasi ce iti pune la dispozitie: piscina acoperita, saune, zona fitness si o gama variata de masaje si terapii.

DESCRIERE CAMERE
Toate camerele ofera Wi-Fi gratuit, un birou spatios si o multime de prize foarte usor de accesat. Camerele business au 22 de mp, pat queen size (160/200 cm)/ Paturi Twin (90/200 cm), baie cu cada si dus, uscator de par, telefon, seif, facilitati pentru a face cafea si ceai, televizor cu ecran plat, produse cosmetice gratuite. Camerele business superior au pat queen/king size (160/180/200 cm) si sunt situate la etaj superior. Suitele business au 53 mp, living cu birou si dormitor cu pat queen size 160/200 cm.

SERVICII DE MASA
Micul dejun bufet este inclus in pretul camerei si se serveste in restaurantul clasic Unirea, pranzul si cina a la carte se pot servi in Restaurant Panoramic situat la o inaltime de 55 de metri, cu o panorama superba de 360 de grade asupra Iasului, sau in CityZen Bistro.

FACILITATI EVENIMENTE
Unirea ofera cadrul perfect pentru evenimente private sau corporate, cu servicii ce pot fi adaptate pentru a satisface exact dorintele clientilor. Fie pentru un workshop sau o conferinta, este cea mai buna locatie din inima Iasului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL UNIREA, Iasi, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL UNIREA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL UNIREA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL UNIREA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL UNIREA?

La Hotel Unirea check-in-ul se face incepand cu ora 14:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

HOTEL UNIREA este potrivit pentru copii?

La Hotel Unirea Hotel and SPA copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia.

HOTEL UNIREA accepta animale de companie?

La Hotel Unirea Hotel si SPA este permis accesul cu animale de companie, contra cost.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL UNIREA?

La Hotel Unirea Hotel and SPA gasim ca facilitati Unirea SPA care te invita sa te bucuri de una dintre cele mai moderne locatii spa din Iasi ce iti pune la dispozitie: piscina acoperita, saune, zona fitness si o gama variata de masaje si terapii.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL UNIREA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Hotel Unirea Hotel si SPA, insa poti achizitiona sejururi cu mic dejun inclus, cu demipensiune sau cu pensiune completa.

Exista parcare privata la HOTEL UNIREA?

Hotel Unirea Hotel si SPA dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL UNIREA, Iasi, Romania