Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

SENTIDO MAMLOUK PALACE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SENTIDO MAMLOUK PALACE, Hurghada, Egipt

Localizare: Hotelul are o cladireprincipala cu 3 nivele si un complex de cladiri cu 3 nivele fiind situat pemalul marii cu plaja private de nisip si la doar 13 km de aeroportul Hurghada,la 20 km de centrul orasului vechi, Deschis in anul 2007, ultima renovarepartiala a avut loc in anul 2012. Dotari camere: camereledispun de urmatoarele dotari: TV Satelit, telefon, aer conditionat, minibar, baieproprie, internet wifi (contra cost). Facilitati: 4 restaurante, 5baruri, 2 piscine exterioare cu sectune pentru copii, sala de fitness, sauna,teren de tenis, discoteca, sala de conferinte, mini-club, spalatorie, coafor,magazine, cabinet medical.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.