Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK

4 stele

   Hurghada, Egipt

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK, Hurghada, Egipt

LOCALIZARE

Jungle Aqua Park 4* este situat la numai 500 de metri de plaja Marii Rosii. La doar 15 minute se afla Aeroportul International Hurghada, iar la 20 de minute centrul orasului.

FACILITATI

Hotelul este perfect pentru vacantele in familie. Copiii se pot distra la Kids Club, unde in fiecare zi se organieaza, de catre personalul specializat, ateliere de arta, jocuri si multe alte activitati.
Aqua Park: 35 de tobogane (21 pentru adulti si 14 pentru copii).
Sunt puse la dispozitie servicii de transfer, de spalatorie si de schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Mediterranean, Alfredo (specific italian), LAsiatique (specific asiatic), Tagine (specific oriental), Le Marche (specific international), Zum Kaiser (specific german), Aqua Park Restarant, Club MC, Beach Bar Snacks
Baruri: Jungle Bar, Indigo Bar, Jaz Bar, Columbus Bar, The Colonies, Il Gelato, Orange Bar, Aqua Park Bar, La Veranda Bar and Shisha Corner, La Brioche, White Elefant Bar, Beach Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: A.C., T.V., seif, minibar, telefon, balcon/terasa cu vedere la piscina/gradina, baie dotata cu produse pentru ingrijirea personala si uscator de par.

STANDARD BUNGALOW ROOM WITH POOL OR GARDEN VIEW (46 m2) - zona de adulti si cea de copii sunt despartite de o perdea
FAMILY BUNGALOW ROOM WITH POOL OR GARDEN VIEW (46 m2) - zona de adulti si cea de copii sunt despartite de o usa glisanta

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.