Cere oferta Cere oferte
Vacante

AURORA BAY MARSA ALAM

4 stele

   Marsa Alam, Egipt Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AURORA BAY MARSA ALAM, Marsa Alam, Egipt

Aurora Bay Resort este situat pe Golful Jabal Rosas, una dintre cele mai captivante si exclusiviste plaje de pe coasta Marii Rosii a Egiptului, in Marsa Alam. Statiunea este o oaza de desert incantatoare, oferind o cazare luxoasa si relaxata, inconjurata de o priveliste spectaculoasa si peisaje dramatice.
Marsa Alam devine rapid destinatia preferata pe coasta Marii Rosii a Egiptului. Situat mai la sud de Hurghada, Marsa Alam are propriul aeroport international si acces facil catre orasele istorice Luxor si Aswan. Plin de plaje uluitoare si locuri de scufundari curate, apele Marsa Alams sunt bogate in viata marina si au fost intotdeauna un ideale pentru scafandri.


Localizare: 51 km de Aeroportul International Marsa Alam, 120 km de Al Quseir, 260 km de Hurghada


Facilitati camere: 312 camere care variaza intre camere clasice, camere superioare si camere de familie cu aer conditionat cu control individual, telefon cu linie directa, televiziune prin satelit, acces la internet (cu taxa), mini frigider / mini bar, seif, baie privata cu dus, prize de curent electric si aparat de ras (220 volti), camere pentru nefumatori disponibile


Masa si divertisment: Hill View - Restaurantul principal; Restaurantul Al Arz - libanez. Restaurant cu meniu a la carte cu fructe de mare, bar din receptie, bar pe plaja, bar langa piscina, Galaxy Bar & Disco,


Facilitati de relaxare: 4 piscine (una incalzita iarna), fotbal / volei, tenis de masa, biliard / darts / boccia, air Hockey, centru SPA (masaj, sauna, baie cu aburi si baie turceasca), fitness cu echipament cardiovascular, centru de scufundari, club de copii, sah urias, echipa de animatie


Servicii hoteliere: spalatorie, room service nonstop, parcare, acces la internet (cu taxa), magazine


Categorie oficiala: 4*


Website: https://www.aurorahospitality.com/bay

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie AURORA BAY MARSA ALAM, Marsa Alam, Egipt