Cere oferta Cere oferte
Vacante

NTANELIS (Analipsi)

2 stele

   Hersonissos Chania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NTANELIS (Analipsi), Hersonissos (Chania), Grecia

Descriere:;Ntanelis este un hotel nou, modern, de familie, care promite sa va faca sederea foarte placuta si relaxanta. Serviciile excelente oferite si atmosfera prietenoasa garanteaza vacanta libera de griji la care visati si pe care nu o veti uita niciodata.
Localizare: Acest hotel este la 300 de metri de plaja Analipsis. Hotelul Ntanelis este situat in centrul orasului Analipsis, la o plimbare de 5 minute de cafenele, restaurante si baruri. Statia de autobuz local este la 400 de metri, iar portul Heraklion este la 22 km.
Facilitati Hotel: piscin in aer liber cu sezlonguri si bar la piscin. In holul hotelului exist un TV prin satelit. Ntanelis serveste zilnic micul dejun tip bufet. Restaurantul hotelului ofera preparate din bucataria locala. Snack barul serveste gustari si bauturi racoritoare langa piscina. Accesul la internet este disponibil in hol. Personalul multilingv este disponibil nonstop si va poate ajuta cu inchirierea de masini si biciclete, precum si cu informatii turistice.
Dotari camera: Camerele de la hotelul Ntanelis au decor luminos, pardoseal cu gresie, radio si TV. Aerul conditionat si seifurile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar la cerere se ofera frigider.
Hotelul se afla la 300 de metri de plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.