Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Armava

2 stele

   Hersonissos Chania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Armava, Hersonissos (Chania), Grecia

Un hotel recomandat tinerilor fiind situat in apropiere de centrul statiunii Hersonissos, recunoscuta pentru cluburi, baruri si restaurante.

Este localizat la numai 20 m de plaja din zona Hersonissos si 25 km de aeroportul Heraklion.

Facilitati hotel: receptie, seifuri (contra cost ~ 15 EUR/saptamana), acces internet Wifi, restaurant pentru mic dejun, gradina, piscina, pool bar.

Dotari camere: Cele 40 de camere ale hotelului sunt doatate cu baie cu dus, radio, telefon, aer conditionat (contra cost ~ 5 EUR/zi), balcon.

Clasificarea oficiala: 2*

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.