Cere oferta Cere oferte
Vacante

CHC Sea Side Resort Spa, Aghia Pelagia

5 stele

   Hersonissos Chania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CHC Sea Side Resort Spa, Aghia Pelagia, Hersonissos (Chania), Grecia

Un hotel elegant, rafinat, decorat in culori si materiale calde, renovat integral in 2010. Este amplasat intr-o zona linistita a insulei, pe un promontoriu la baza caruia se afla 2 mici plaje linistite de nisip; resortul este recomandat cu precadere cuplurilor aflate in luna de miere si persoanelor care doresc o vacanta relaxanta, departe de zgomotul si agitatia oraselor.

Localizare: pe o peninsula din golful Mononaftis, la 80 m de plaja si 20 km vest de Heraklion.

Dotari camere: 112 camere duble superioare (24-28 m2), 9 duble standard (22-26 m2), 4 camere family cu piscina, 10 camere family cu 2 dormitoare tip maisonette (30-34 m2), 3 apartamente stil maisonette cu jacuzzi (32 -38 m2), 9 apartamente VIP cu piscina proprie (34-42 m2), 15 camere VIP cu piscina proprie (26-30 m2). Dotari standard: telefon, seif, uscator de par, aer conditionat, mini bar, televizor, balcon/terasa .

Facilitati hotel: restaurant principal cu o terasa spatioasa, restaurant cu specific cretan Elia, snack bar, bar principal, centru spa cu sauna, hamam, piscina, sala de conferinte, mini market, 2 piscine cu baruri (una animata si una pentru relaxare cu o superba vedere panoramica spre mare), centru fitness, teren de tenis, baschet, volei, tenis de masa, echipa de animatie.

Facilitati copii: piscina

Plaja: 2 plaje micute cu nisip

Tip masa: all inclusive

Clasificarea oficiala: 5*

Web site: www.seaside-hotel.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.