Cere oferta Cere oferte
Vacante

CROAZIERA ISLANDA CU ZBOR INCLUS 26.05

4 stele

   Hamburg, Germania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CROAZIERA ISLANDA CU ZBOR INCLUS 26.05, Hamburg, Germania

Pentru acest circuit locurile sunt epuizate. Va rugam sa refaceti cautarea pe alte criterii sau contactati un agent EXIMTUR.

Croaziera de Grup Organizat cu zbor inclus 2019 – Islanda si Europa de Nord (Hamburg) - MSC Cruises - MSC Preziosa - 11 nopti

Descriere croaziera:

26 Mai - Bucuresti - Munchen - Hamburg Intalnire cu insotitorul de grup/reprezentantul agentiei Croaziere.net la Aeroportul Otopeni in jurul orei 04:00 pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg. Zborul va fi la ora 06:25 si vom face o escala in Munchen. Se ajunge in Hamburg la ora 10:00 si se va oferi un tur al orasului, dupa care va veti indrepta spre port unde va veti imbarca pe vasul MSC Preziosa.
Hamburg este al doilea cel mai mare oras si cel mai important port de pe teritoriul Germaniei, o metropola splendida, supranumita si “Poarta Lumii”. Inca din Evul Mediu orasul era locul de tranzactionare, oameni de diferite nationalitati faceau schimb de marfuri, aceasta indeletnicire asigurandu-le tuturor traiul zilnic. La momentul actual, Hamburg este un oras de prima clasa, unul dintre cele mai interesante si mai bogate de pe teritoriul Germaniei.

27 Mai - Pe mare

28 Mai - Invergordon este un oras port situat in tinutul Ross & Cromarty din Highland – Scotia si este un renumit centru al productiei de whisky. Orasul si-a primit numele in onoarea unui fost nobil local Sir William Gordon al carui castel domina si astazi imprejurimile.

29 Mai - Pe mare

30 Mai - 31 Mai Reykjavik este cea mai nordica si mai curata capitala a lumii, un oras modern si ospitalier, adapostind peste o treime din populatia Islandei si cele mai multe muzee, galerii de arta, teatre, restaurante, si pub-uri, orasul fiind vestit pentru amprenta culturala, dar si pentru efervescenta viata de noapte. Etimologia Reykjavik-ului se datoreaza multelor izvoare termale din jurul acestei regiuni, Reykjavík traducandu-se prin „golful aburilor”.

01 Iunie - Isafjordur este un oras din nord-vestul Islandei si cel mai mare al regiunii Westfjords. Centrul are cladirile construite din lemn vechi si este aproape neschimbat din secolul XVIII. Orasul ofera posibilitati de explorare a naturii, o mare varietate de tururi dar si de practicare a sporturilor de iarna si trasee de hiking.

02 Iunie - Akureyri este un oras aflat in nordul Islandei, situat pe malul raului Glerá. Orasul portuar este amplasat la 50 km sud de Cercul Polar, oferind turistilor o baza de plecare spre nord, spre insula Grímsey sau cascadele Aldeyjarfoss, Godafoss si lacul Myvatn. Orasul ofera posibilitati de divertisment si relaxare precum pescuit, ciclism, scufundari, golf, hiking, calarit, rafting, patinaj, bai termale, muzee, tururi cu Husky sau snowmobil, ski si multe altele.

03 Iunie - Pe mare

04 Iunie - Lunci intinse, turbarii si coline invaluite adeseori de nori sau de ceata, case singuratice din piatra, peste 300 de specii de pasari marine, cercuri megalitice misterioase, acestea sunt Insulele Orkney. Kirkwall , vechea resedinta a unei episcopii cu stradutele sale inguste si romantice, este (alaturi de Stromness) cel mai mare oras din Insulele Orkney.

05 Iunie - Pe mare

06 Iunie: Hamburg - Bucuresti Dupa ce se va debarca in Hamburg, va veti indrepta spre aeroport pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora 13:15 cu o escala in Munchen iar in Bucuresti veti ajunge la ora 18.15.

SERVICII STANDARD INCLUSE PENTRU TOATE EXPERIENTELE (BELLA, FANTASTICA):

Tariful include:
- zborul din Bucuresti pana la Hamburg cu o escala in Munchen si retur Hamburg
- Bucuresti cu o escala in Munchen cu compania aeriana Lufthansa
- tur de oras in Hamburg
- croaziera 11 nopti la bordul vasului MSC Preziosa
- taxele portuare – 170 euro/persoana
- taxele de aeroport – 141.59 €/pers pentru zborul din Bucuresti - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)
- insotitor de grup roman (in cazul intrunirii unui grup minim de 16 persoane, agentia va furniza un insotitor de grup roman. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia nu va mai asigura insotitorul de grup. Pachetul turistic este ofertat pentru un grup de calatori de minim 16 persoane. In cazul in care nu se intruneste dimensiunea minima a grupului, agentia isi rezerva dreptul de a nu mai organiza pachetul, putand insa propune calatorului variante alternative).
- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip buffet
- gustari intre mese
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
- accesul la terenul de Baschet/Volei
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- accesul la biblioteca
- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
- accesul la Aqua Park
- accesul la galeriile de arta
- accesul la zona de jocuri Arcade
- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
- workshopuri de mestesuguri si hobby-uri
- acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescenti
- room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor)
- cluburi de noapte si discoteci
- spectacole in stil Broadway

Tariful nu include:
- bacsisul (10 euro/persoana/noapte)
- jocurile de noroc si cazino-ul
- serviciile de cazare pre si post imbarcare
- bauturile alcoolice, non-alcoolice si apa imbuteliata
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
- excursiile optionale
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina;
- asigurarile de sanatate
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
- serviciile medicale de la bordul vasului.

Experienta Fantastica:
Inclus:
- serviciile standard mentionate la tariful include
- serviciile de seara ale steward-ului
- suvenir MSC Cruises (ex:o poza 15 x 20 de la serata italiana)
- 50% discount la orele de fitness (yoga – 10 euro, antrenor personal – 35 euro)
- posibilitate de selectare a cinei (devreme/tarziu) cu prioritate de reconfirmare la bord
- micul dejun livrat in cabina gratuit
- gratuit livrarea mancarurilor din meniul de room service (mancarurile din meniu sunt contra cost)
- demonstratii culinare pentru copiii intre 3-11 ani tinute de Bucatarul Sef si de Patiserul Sef in urma carora copiii vor primi o sapca DoReMi cadou si un certificat de bucatar
- jocuri DoReMi pentru copii in 6 limbi diferite (italiana, engleza, spaniola, franceza, germana si portugheza) in urma carora copiii vor primi un certificat lingvistic DoReMi

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

ORARUL INFORMATIV AL ZBORULUI:
LH 1657 26.05.19 Bucuresti (Otopeni) Munchen 06:25 07:25
LH 2210 26.05.19 Munchen Hamburg 08:45 10:00
LH 2069 06.06.19 Hamburg Munchen 13:15 14:30
LH 1654 06.06.19 Munchen Bucuresti (Otopeni) 15:25 18:20

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.