Vacante

Village Mare Residence (Kalives - Sithonia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Village Mare Residence (Kalives - Sithonia), Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Sithonia, Kalives, 500m de centrul statiunii, la 4 km de statiuneal Gerakini, la 15 km de Nea Moudania, la 15 km de Metamorfosi, la 22 km de Nikiti, la 70 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic . Construit între ani 2013-2014.
Recomandari
Un nou complex de maisonette confortabile, situat la doi pasi de plaja. Stil modern, camere pe doua nivele cu bucatarie echipata, internet. In apropiere de magazine, taverne grecesti, cafenele si baruri.


Descriere camere
Hotelul dispune de un total de 10 camere: Maisonettes (~ 60 mp) Facilitati camera: aer conditionat - control individual, incalzire, acces gratuit la internet Wi-Fi, telefon -linie directa, bucatarie echipata, frigider, baie (dus), uscator de par, TV prin satelit, balcon/terasa. Camere pe doua nivele.Ground floor (~ 38-40 mp) - salon cu 2 canapele, dormitor cu doua paturi de o persoana, sala de mese, bucatarie utilata (aragaz electric cu 2 ochiuri, cuptor cu microunde, frigider, filtru de cafea, vesela), dulap, TV prin satelit, telefon direct, aer condiționat - control individual, incalzire, terasa cu vedere la gradina, baie, dormitor fara usa: 2 paturi de o persoana.Upper floor (~ 20-22 mp) - tip mansarda (plafonul cu o pantă de 2,30 m până la 1,80 m), pat dublu, noptiere, dulap cu oglinda, telefon - linie directa, TV prin satelit, uscator de par, aer conditionat - control individual, incalzire.Capacitate cazare: pana la 6 adulti. Servicii zilnice de menaj. Schimbarea prosoapelor si a lenjerie de pat - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.