Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Villa D' Oro, Kassandra

Scor Booking - 9.1, Superb Villa D' Oro este o casa de vacanta situata pe o proprietate privata, in Possidi, pe malul marii. Aceasta este alcatuita din 4 cladiri spatioase cu design elegant si minimalist. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Turistii pot face programare la receptie pentru a beneficia de sedinte de masaj, de serviciile unui hair-stylist sau de tratamente faciale.

Sport si Divertisment
Villa D' Oro pune la dispozitia turistilor diferite servicii (la cerere): sporturi acvatice, scuba diving, inchiriere biciclete, inchiriere barca sau yaht.

Localizare
Villa D' Oro este situata in Halkidiki, in localitatea Possidi. Casa de vacanta se afla la 39 km departare fata de Sani Beach, 26 km departare fata de Afitossi 4.5 km distanta fata de Paliouri. Aeroportul Salonic se afla la 98 km distanta de Villa D' Oro, iar aeroportul "Macedonia" din Thessaloniki se afla la 125 km distanta.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Villa D' Oro, Kassandra