Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati Villa Aphrodite, Kassandra, Grecia

Parking
Piscina
3 dormitoare
<100 m
1 linie de la mare
Luxurious
Deluxe

Descriere Villa Aphrodite, Kassandra, Grecia

Locatie

Distanța de la aeroportul "Macedonia" din Thessaloniki, 90 km.

Cea mai apropiata localitate Polychrono, cu o infrastructură dezvoltată, la 650 metri, localitatea Hanioti, la 3 km. distanta.


Recomandari

Vilă de lux, cu suprafata de 250 mp., situata pe malul apei azure a Marii Egee. Vila dispune de o zonă extinsă verde si o piscină privată. Situata la câțiva pași soseaua principala. Opțiune ideală pentru un sejur liniștit și confortabil.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Villa Aphrodite, Kassandra, Grecia