Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Trikorfo Beach (Gerakini, Sithonia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Trikorfo Beach (Gerakini, Sithonia), Halkidiki, Grecia

Trikorfo Beach Resort este situat in Sithonia, la 17 km de orasul Nea Moudania, la 65 km de Salonic. Este o proprietate acoperita de maslini, caracteristica zonei, spalata de apele Golfului Toroneus.

Hotelul dispune de loc de joaca, teren de baschet, taverna si parcare.

Camerele au TV prin satelit, aer conditionat, telefon si veranda. In toamna anului 2015, hotelul a fost renovat, avand acum bai complet renovate, a adaugat seif in camere, saltele anatomice, mobilier metalic pe terasa sau gradina, fotolii noi in camere, televizoare plate, aparate electrice noi in bucatarie (cuptor cu microunde, blender, prajitor de paine) etc.

Turistii pot face excursii la Neos Marmaras si statiunea Porto Carras, care se afla la 40 km distanta sau spre vest, la Pestera Petralona, de asemenea la aproximativ 40 km distanta.

Maisonettele Panorama sunt situate la aproximativ 350 de metri de plaja si se ajunge printr-un pasaj subteran la drumul principal; o masin club este disponibila pentru o deplasare mai usoara. Maisonettele Junior Sea Side sunt situate la cca. La 70 de metri de plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Trikorfo Beach (Gerakini, Sithonia), Halkidiki, Grecia