Vacante

Sani Woods (ex. Sani Green) Sani, Kassandra

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sani Woods (ex. Sani Green) Sani, Kassandra, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, districtul Sani, la 18 km de Kallithea, la 73 km de aeroportul internațional din Salonic "Macedonia", la 45 de minute de mers cu mașina. Apartamentele au fost construite în 2015.
Recomandari
Complex nou, modern în natura salbatica. Ofertă de camere confortabile, piscină, internet, atmosferă liniștită, romantică.


Descriere camere
Număr total de 10 camere: 4 Studiouri (~ 20 mp), 4 Studiouri 4 pax Etaj superior (~ 44 mp), 1 Apartamente 1 dormitor (~ 67 mp), 1 Maisonettes 2 Dormitoare (~ 73 mp).Camere: bucătărie, aer condiționat, duș, uscător de păr, set de baie, halate de baie, bucătărie, TV LED, TV prin satelit, seif, Wi-Fi gratuit, balcon / terasă.Studio: chicinetă, un pat dublu.Studiouri 4 pax Etaj superior:  La parter - un pat dublu, bucătărie, baie; la etajul mezanin - 2 paturi de o persoană.Apartamente 1 dormitor: camera de zi cu canapea extensibilă, bucătărie, dormitor separat cu un pat dublu.Maisonette 2 dormitoare: 2 dormitoare duble, fiecare; living cu bucatarie, terasa. Intrarea la parter - 1 dormitor în spatele draperiei, o scara la etaj - living cu o bucătărie și un dormitor separat, o sală de duș.Servicii de curățenie zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.