Vacante

RENAISSANCE HANIOTI RESORT SPA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RENAISSANCE HANIOTI RESORT SPA, Kassandra, Grecia

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este situat in cea mai cosmopolita statiune de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, Hanioti. Este ideal pentru familii si cupluri, fiind situat intr-o zona linistita a statiunii. Plaja de nisip se afla la 90 m. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet in restaurantul principal. Mai exista un restaurant A la carte cu specific pescaresc si grecesc, un bar.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara in forma de laguna, centru fitness, tenis de masa, sporturi nautice pe plaja. In centrul statiunii exista magazine, baruri, restaurante, un parc in care ocazional au loc diverse spectacole si un loc de joaca amenajat pentru copii.

Localizare
Hotelul se afla in Hanioti, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, la 90 m de plaja cu nisip. Centrul statiunii, cu magazine, baruri si restaurante, se afla la 150 m. Orasul Salonic este la cca 100 km. Pe plaja de nisip sezlongurile si umbrelele se platesc.

Spa & Wellness
Centrul SPA are hammam, cada fierbinte/jacuzzi, sauna, masaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.