Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Pyrgos Hotel, Ouranoupoli, Grecia

Locatie
Peninsula Athos, orașul Ouranoupolis, la 15 km de orașul Ierissos, la 128 km de aeroportul din Salonic. Hotelul a fost parțial renovat în 2016 (mic dejun îmbogățit, camere de lux complet renovate).
Recomandari
Hotelul este situat în orașul Ouranoupolis, la 30 de metri de biroul serviciului de pelerinaj, vizavi de portul maritim. Camere confortabile, baruri, piscină, jacuzzi, internet, servicii de calitate. In apropiere se gasesc magazine, cafenele și taverne. Potrivit pentru o vacanta reusita.


Descriere camere
Un total de 30 camere: Singles (18 mp), Singles Deluxe (18 mp), Doubles (18 mp), Doubles Deluxe (18 mp), 4 Junior Suites (18-25 mp), Suites (30-40 mp), Family Rooms min 3 pax (23 mp), Suites Deluxe (30-40 mp).Facilitati camere: ind. aer condiționat, încălzire, telefon, frigider, TV prin satelit (canal rusesc), duș / cadă, uscător de păr, muzică, internet, balcon / terasă, vedere la mare sau vedere la oraș. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Single Pat dublu.Single Deluxe Complet renovat în 2016 Pat dublu. Ceainic electric, mașină de cafea, seif, fier și masă de călcat.Double Dublă Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Double Deluxe Complet renovat în 2016 Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Ceainic electric, mașină de cafea, seif, fier și masă de călcat.Family Room min 3 pax Un hol mic, intrarea în dormitor cu un pat dublu, în spatele ușii de sticlă glisantă (deasupra căreia este o perdea) intrarea într-o cameră mică, cu 2 canapele.Junior Suite Cameră de zi și dormitor combinată, baie, vedere la mare, în unele suite există un șemineu.Suite 2 camere (living și dormitor), baie spațioasă, în unele apartamente - șemineu.Suite Deluxe Complet renovat în 2016. Pat dublu. 2 camere (living și dormitor), baie spațioasă. Ceainic electric, mașină de cafea, seif, fier de călcat.Tipul patului suplimentar - standard.Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.