Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Porto Matina, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Sithonia, statiunea Metamorfosi, la 80 km de aeroportul "Makedonia" Salonic.
Recomandari
Un mic hotel confortabil chiar lângă plajă. Studio spațios și apartamente cu două camere, internet gratuit, loc de joacă. Foarte aproape de centrul stațiunii Metamorfosi. Se gasesc in apropiere magazine, restaurante, baruri, precum și un parc mare. Hotelul este ideal pentru o vacanță confortabilă și economică de familie.


Descriere camere
Un total de 31 camere: 26 Studiouri (~ 28 mp), 5 Apartamente 2 Camere (~ 45 mp).În camere: aer condiționat individual, TV, frigider, duș, uscător de păr (la recepție), acces la internet Wi-Fi (gratuit), balcon / terasă.Studio 2 paturi de o persoană sau un pat dublu.Apartament 2 Camere 2 dormitoare, pat dublu și 2 single.Tip de adăugare. paturi - standard.Curatarea zilnica a camerelor. schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.