Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama Spa Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Panorama Spa Hotel, Ouranoupoli, Grecia

Locatie
Hotelul este situat in Peninsula Athos, la 400 de metri de centrul orasului Ouranoupoli, la 15 km de Ierissos, 125 km de aeroportul din Salonic.
Recomandari
Hotel mic, camere spatioase si confortabile, vedere spre mare, stil modern. Situat in apropiere de plaja cu nisip. Dispune de un mic centru spa, cafenea, internet. Atmosfera calda. Ideal pentru un sejur confortabil, relaxant, aproape de Muntele Athos.


Descriere camere
Un total de 12 de camere: Singles (~18 mp), Doubles  (~ 23-25  mp), Triples (~28-30 mp), Quadruples  (~ 30-32  mp).Facilitati camera: bucatarie echipata (doar la unele camere), frigider, incalzire centrala, aer conditionat, telefon, TV prin satelit (canale internationale), acces la internet Wi-Fi, cabina de dus, uscator de par, balcon cu vedere la mare.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.