Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Panorama Spa Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Panorama Spa Hotel, Ouranoupoli, Grecia

Locatie
Hotelul este situat in Peninsula Athos, la 400 de metri de centrul orasului Ouranoupoli, la 15 km de Ierissos, 125 km de aeroportul din Salonic.
Recomandari
Hotel mic, camere spatioase si confortabile, vedere spre mare, stil modern. Situat in apropiere de plaja cu nisip. Dispune de un mic centru spa, cafenea, internet. Atmosfera calda. Ideal pentru un sejur confortabil, relaxant, aproape de Muntele Athos.


Descriere camere
Un total de 12 de camere: Singles (~18 mp), Doubles  (~ 23-25  mp), Triples (~28-30 mp), Quadruples  (~ 30-32  mp).Facilitati camera: bucatarie echipata (doar la unele camere), frigider, incalzire centrala, aer conditionat, telefon, TV prin satelit (canale internationale), acces la internet Wi-Fi, cabina de dus, uscator de par, balcon cu vedere la mare.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.