Cere oferta Cere oferte
Vacante

POSSIDI HOLIDAYS RESORT

   Kassandra, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere POSSIDI HOLIDAYS RESORT, Kassandra, Grecia

Hotelul este situat in Possidi, pe plaja privata cu nisip. In apropierea hotelului se afla Sanctuarul lui Poseidon si de farul din Possidi. Localitatea Possidi este un sat pescaresc, recunoscut pentru tavernele si pestele proaspst, foarte aproape de localitati bine organizate cu magazine, restaurante si viata de noapte intensa (Kalithea, Furca, Afirto), pentru toti cei care doresc sa traiasca in vacantele lor emotii intense.Spa & Wellness
Turistii se pot relaxa in cadrul salii de fitness care are o zona pentru sauna si jacuzzi si cadrul centrului spa, unde acestia pot beneficia de masaj si salon de infrumusetare.

Drinks & Food
Restaurantul Myrtia cu bufet pentru mic dejun, stil american dar si pranzuri si cine cu o gama variata si bogata de specialitati culinare calde sau reci, ale bucatariei mediteraneene. Bufetul de seara surprinde intr-un mod placut, intrucat sunt organizate destul de des seri cu teme culinare variate, precum: Galla, Italian, Mediterranian, Barbeque, Fish Night. Taverna Magnolia cu deservire a la carte, unde accentul este pus pe bucataria greceasca, cu peste proaspat si antreuri, gratar si toate acestea insotite de vinuri alese grecesti din bogata colectie de vinuri a hotelului. Snack bar pe plaja, in fata marii pentru gustari si bauturi racoritoare.

Sport si divertisment
Zona de sport si divertisment a hotelului, presupune urmatoarele activitati: tenis de masa, volei pe plaja, teren de tenis, sala de fitness, piscina in aer liber, camera de jocuri, magazine, seri speciale BBQ, muzica, cantece si dans, sporturi nautice.

Localizare
Hotelul este situat in Possidi, pe plaja privata cu nisip, in apropiere de Sanctuarul lui Poseidon si de farul din Possidi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.