Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PORTO CARRAS MELITON GRAND RESORT

5 stele

   Sithonia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PORTO CARRAS MELITON GRAND RESORT, Sithonia, Grecia

Localizare: Porto Carras Grand Resort este situat pe coasta de vest a Sithoniei, pe o plaja cu o lungime de 9 km si mai mult de 25 de golfuri private cu ape albastre si adanci, reprezinta locatia ideala pentru a beneficia de o rara frumusete naturala intr-un cadru de lux de 1763 de hectare.

Dotari camere: camerele sunt concepute pentru a aduce natura in interior; toate camerele ofera privelisti impresionante spre mare, spre port sau spre terenul de golf si dotari de lux: TV, telefon, seif, aer conditionat, radio, seif, uscator de par, mini-bar, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: hotelul ofera 4 restaurante, 3 baruri, o sala mare de bal, si facilitati de conferinte; o multime de activitati sportive sunt disponibile, cum ar fi scuba diving, snorkeling, schi nautic, fotbal, tenis, volei, tenis de masa, golf, etc; la noul centru de spa Thalassotherapy se gaseste o gama larga de tratamente si terapii, inspirate de metode vechi, iar oaspetii se pot bucura aici de ralaxare si wellness.



www.portocarras.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.