Cere oferta Cere oferte
Vacante

Olympion Sunset

5 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Olympion Sunset, Halkidiki, Grecia

Locatie
Halkidiki, localitatea Fourka, la 90 km de aeroportul "Makedonia" Salonic. Vedere pitoreasca a dealurilor acoperite cu paduri de pini. Este format din sase cladiri cu trei etaje. Partial renovat in 2012.
Recomandari
Hotel elegant situat pe plaja cu nisip. Zona confortabila, privelisti uimitoare ale Marii Egee, dealuri pitoresti acoperite de pini, camere confortabile, restaurante si baruri, un bar elegant cu pian, piscina si jacuzzi, internet, sali de conferinta, un centru wellness de lux (hamam, sauna, sala de gimnastica, masaj salon). O alegere perfecta pentru o vacanta relaxanta cu familia.


Descriere camere
Capacitate cazareUn total de 66 camere: Doubles Superior SSV/GV sau PV (~ 30 mp), Doubles Deluxe SSV/PV (~ 35 mp), 22 Family Suites GV or PV (~ 40-45 mp)Facilitățile in camere: includ un aer condiționat personal, TV prin satelit (canal rusesc), CD / DVD-player (la cerere), linie telefonică directă cu ceas deșteptător, acces Wi-Fi gratuit, mini-bar (la cerere, contra cost), seif (gratuit), baie cameră (duș, halate de baie și papuci), uscător de păr, balcon / terasă.La sosire, o sticlă de apă și fructe în cameră.Tipul patului suplimentar - standard.Doubles Superior Situat la etajul 3, nu există lift, balcon mare, 2 paturi de o persoană (combinate).Double Deluxe Situată în 2 clădiri cu trei etaje (există un lift).Numărul SSV / PV este situat în clădirea cu recepție și în a doua clădire cu trei etaje. TV cu ecran LCD. Baie (cadă - în unele camere cu hidromasaj, telefon). 2 paturi de o persoană (combinate și acoperite cu o saltea dublă - la cerere). Există camere cu o ușă de legătură.Family Suite Constă din 2 camere - un living și un dormitor separat (cu o ușă). 2 paturi de o persoană (combinate) și o canapea extensibilă. Situat la etajele 1 și 2.Curatarea zilnica a camerelor.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.