Vacante

Mount Athos (Ierissos, Athos)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mount Athos (Ierissos, Athos), Halkidiki, Grecia

Muntele Athos Resort este un nou resort de lux de 5 stele, situata la capatul orasului Ierissos, pe bratul Athos din Halkidiki, langa port, la 10 kilometri distanta de granita Muntelui Athos, unul dintre cele mai sacre locuri pentru crestinismul ortodox si la 20 de kilometri distanta de orasul Stagira - locul de nastere al lui Aristotel.

Camerele sunt separate in doua locatii diferite - in cladirea principala sau in apartamentele din jurul acesteia. In cladirea principala se afla receptie si biroul concierge, lobby barul si restaurantul care are o sectiune pentru copii. In exterior, cu vedere la port si la piscine, este situata Taverna cu o scena pentru muzica live si spectacole. Exista doua piscine infinity, una dintre ele cu zona pentru copii. Exist acces direct la plaja si la mare prin scari. Langa piscine se afla Beach & Pool Bar si restaurantul Fusion. Mini Market si Beauty Salon sunt situate langa bungalouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mount Athos (Ierissos, Athos), Halkidiki, Grecia