Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Mallas Hotel, Halkidiki, Grecia

Locatie
Hotelul este situat in Nea Kallikratia, la 25 km de aeroportul "Macedonia" Salonic.
Recomandari
Hotel mic, cu trei etaje, camere confortabile. O alegere perfecta pentru cei ce doresc sa combine o vacanta relaxanta cu shoppingul. In apropierea hotelului se afla numeroase taverne, baruri, magazine ale fabricilor de blana si pielarie din Kastoria, magazine de suveniruri. In anul 2012 au fost renovate restaurantul si lobbyul hotelului. 


Descriere camere
Total 38 de camere: Singles & Doubles (~15 mp), Triples (~18 mp), Superior Doubles (~20 mp), Triples Superior (~22 mp), Comfort Triples (~23-25 mp).Facilitati camere: aer conditionat, incalzire, TV, acces la internet Wi-Fi (gratuit), frigider, telefon, seif (gratuit), cada/ dus, cosmetice de baie si uscator de par, balcon vedere spre mare, oras, gradina sau piscina.Single & Double - pat dublu sau doua paturi de o persoana.Triple - pat dublu si pat de o persoana sau trei paturi de o persoana.Superior Double - pat dublu sau doua paturi de o persoana, DVD player, halate si papuci de baie.Superior Triple - pat dublu si pat de o persoana, DVD player, halate si papuci de baie.Comfort Triple - pat dublu si pat de o persoana sau trei/patru paturi de o persoana.Tip pat suplimentar - standard.Servicii zilnice de menaj si schimbarea prosoapelor, schimbarea lenjeriei de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.