Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Luxury Kassandra Villas

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Luxury Kassandra Villas, Halkidiki, Grecia

Kassandra Resorts :localizat in Kassandra ,un complex luxos ce se intinde pe o suprafata de 300mp este formata din 3 niveluri,subsol,parter si etajul 1.Villa se afla la o distanta de 150 m de plaja.
Dotari camere:la subsol exista o garsoniera de 33mp, mobilata modern,o sala de joaca de 55 mp,o sala de gimnastica de 19 mp cu echipament de fitness si sauna pentru 2 persone.
La parter se afla camera de zi cu semineu si bucataria de 100 m2 si o terasa de 80mp.
La primul etaj,sunt 4 dormitoare.
Facilitati hotel:Tv,6 locuri de parcare,camera de vederi,alarma

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.