Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Loutra Beach hotel, Kassandra

Scor TripAdvisor: 3.5 Foarte bine De la crearea sa în 1989, Loutra Beach Hotel oferă oaspeților o ospitalitate greacă generoasă în satul Loutra. La 2 km de hotel se află biserica Panagia Faneromeni cu o istorie foarte interesantă și situl arheologic din N. Skioni. De asemenea, puteți vizita satul tradițional Agia Paraskevi și cumpăra produse locale. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Drinks and Food
Restaurantul se deschide pentru mic dejun, dimineata de la 08:00 pana la 10:00 si pentru cina de la 19:00 pana la 21:30.Mic dejun si cina: În sala de mese principală, cu o vedere frumoasă la grădină, se poate gusta bucătăria tradițională greacă. Două mese, mic dejun și cină, sunt oferite zilnic sub formă de bufet.

Localizare
Situat ideal la marginea sud-vestică a Peninsulei Kassandra; Peisajul idilic al Loutra combină peșteri maiestuoase și peșteri formate din rocile Mării Egee cu pădurile luxuriante de pin din Agia Paraskevi.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Loutra Beach hotel, Kassandra