Cere oferta Cere oferte
Vacante

Loutra Beach hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Loutra Beach hotel, Kassandra, Grecia

Scor TripAdviso 3.5/5 Foarte bine De la crearea sa în 1989, Loutra Beach Hotel oferă oaspeților o ospitalitate greacă generoasă în satul Loutra. La 2 km de hotel se află biserica Panagia Faneromeni cu o istorie foarte interesantă și situl arheologic din N. Skioni. De asemenea, puteți vizita satul tradițional Agia Paraskevi și cumpăra produse locale. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Situat ideal la marginea sud-vestică a Peninsulei Kassandra; Peisajul idilic al Loutra combină peșteri maiestuoase și peșteri formate din rocile Mării Egee cu pădurile luxuriante de pin din Agia Paraskevi.

Facilitati hotel

Bar: Într-un spațiu rafinat și confortabil puteți alege dintr-o mare varietate de băuturi, vinuri, gustări și cocktail-uri inspirate de culori și arome mediteraneene.

Hotelul mai pune la dispozitie: servciu de trezire, Wi-Fi gratis, zona de relaxare cu Tv, prosoape de plaja, camera de bagaje, Mini spa, sugestii pentru excursii zilnice.

Loutra mai este renumit pentru baile termale: Vă puteți îmbăia în mai multe piscine (interioare sau exterioare), detox în saune și hammam, relaxați-vă în jacuzzi, individual sau ca grup, și puteți termina cu un masaj încântător. În aceste zile, oamenii se află sub foarte multă presiune și trăiesc rapid vieți stresante, ceea ce creează afecțiuni corporale și oboseală, toate putând fi tratate prin primirea de îngrijire a sănătății într-un mediu frumos, cu asistență medicală completă

 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 22 de camere renovate si moderne.
Aer conditionat, TV, Telefon, Mini Bar, uscator de par, Prosoape de plaja (se gasesc la receptie), Seif (gratis)
 

Drinks and Food

Restaurantul se deschide pentru mic dejun, dimineata de la 08:00 pana la 10:00 si pentru cina de la 19:00 pana la 21:30.Mic dejun si cina: În sala de mese principală, cu o vedere frumoasă la grădină, se poate gusta bucătăria tradițională greacă. Două mese, mic dejun și cină, sunt oferite zilnic sub formă de bufet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Loutra Beach hotel, Kassandra, Grecia