Cere oferta Cere oferte
Vacante

LAGOMANDRA HOTEL & SPA

4 stele

   Sithonia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LAGOMANDRA HOTEL & SPA, Sithonia, Grecia

Localizare: La doar 90 de kilometri de Aeroportul din Salonic si la 5 km de orasul pitoresc si cosmopolit Neos Marmaras
Descriere: Lagomandra Hotels include doua hoteluri situate la 30 de metri de plaja, care se extind sub for de amfiteatru, Lagomandra Hotel & Spa este compus din 120 camere spatioase si luminoase, raspandite in mai multe cladiri cu 2 sau 3 etaje, care, la randul lor, sunt construite pe doua nivele pe un deal impadurit.
Facilitati hotel: SPA (deschis in 2013-Salon de infrumusetare, coafor, manichiura, pedichiura, tratamente de infrumusetare pentru fata si corp, masaj, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica - gratuit), mini-market si magazin de cadouri-Agora, parcare privata, 2 restaurante si o taverna traditionala, piscina, gym
Dotari camere: Un total de 120 de camere: Superior Rooms (~25 mp), Superior Maisonettes (~47-60 mp), Superior Junior Suites (~32-35 mp), Suites (~45 mp), New! Doubles Deluxe MV (~25 mp). Toate camerele au fost complet renovate in 2008. Superior Junior Suite (~ 32-35 MP) O camera de zi si dormitor, 2 televizoare (unul cu ecran LCD),halate de baie, prosoape de plaja. Vedere spre mare. Poate gazdui pana la 4 persoane . In plus - o canapea extensibila dubla. Superior Maisonette SV (~ 47-60 MP) Camere dispuse pe 2 nivele, in plan deschis, la primul etaj: dormitor, baie (cada cu hidromasaj, muzica, telefon, uscator de par, aparat de ras), la etajul al doilea: dormitor, baie (dus), 2 TV, 2 aparate de aer conditionat, halate de Baie, prosoape de plaja. Poate gazdui pana la 5 persoane. Suite Suita noua. Renovata in 2013. Spatioasa, in plan deschis. Living cu canapea, pat dublu, canapea, 2 TV-uri, baie (jacuzzi sau hidromasaj), halat de baie si papuci, bucatarie. Puteti rezerva sezlonguri si umbrele la plaja (cu plata), transport gratuit in orasul Neos Marmaras. Servicii zilnice de curatenie, schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamana.
Website: http://lagomandrabeach.com/hotel-spa/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.