Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lagaria Palace Apartments - Afitos


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Lagaria Palace Apartments - Afitos, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, la 200 m de centrul localității Afitos, la 72 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic, la 85 km de orașul Salonic.Situat în aceeași zonă ca Palatul Lagaria Afitos. Deschis în mai 2015. Clădire fără lift.Magazine, taverne la 80 m.
Recomandari
Apartamente spatioase cu bucatarie, bar, internet, servicii de calitate.


Descriere camere
Total 6 camere: Apartments (~55 mp).Facilitati camere: bucatarie (aragaz electric, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, cafetiera, frigider, vesela), aer conditionat, telefon, TV, seif (gratuit), minibar (contra cost), Internet Wi-Fi, halate de baie și papuci (la cerere), cada, uscator de par, pătuț pentru copii (la cerere), balcon/ terasă.Apartment - living, bucatarie, 2 dormitoare.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.