Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kassandra Bay Hotel

2 stele

   Halkidiki Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kassandra Bay Hotel, Halkidiki, Grecia

Scor TripAdvisor: 4 Foarte bine Hotelul este situat la 600 metri de plaja si 700 de metri de Kriopigi din Kassandra. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este amplasat in Kassandra, Halkidiki la 600 de metri de plaja. Este ideea potrivita daca cauti un hotel prietenos si fara prea multe cheltuieli.

Facilitati hotel

Hotelul are o piscin a mare si pun la dispozitie umbrele si sezlonguri. Langa piscina este un bar unde pot fi servite gustari si bauturi. Parcarea este gratuita, Wi-Fi.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi single, dulap incapator, mini-frigider, balcon, Tv, aer conditionat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Kassandra Bay Hotel, Halkidiki, Grecia