Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere JENNY, Kassandra, Grecia

Hotelul este la 150 m de plaja cu nisip din Siviri, pe partea vestica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki. Hotelul consta din 3 cladiri dispuse intr-o gradina de 5 hectare si inconjurata de paduri de pini. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (08:00-10:00) si cina (19:00-21:00) bufet, servite in restaurantul principal. Langa piscina exista un snack bar.

Localizare
Hotelul este la 150 m de plaja cu nisip din Siviri, pe partea vestica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki. Pana in centrul statiunii Siviri sunt 100m, iar aeroportul din Salonic este la 110 km. Langa hotel se afla un mini market si un magazin de suveniruri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.