Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Imperial Hotel (Nea Skioni)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Imperial Hotel (Nea Skioni), Halkidiki, Grecia

Locatie
Localitatea Nea Skioni , in sud-vestul peninsulei Kassandra, la 110 km de orasul Salonic.Cladire cu 3 etaje. Situat pe prima linie de la mare. 
Recomandari
Un mic hotel confortabil, construit într-un stil arhitectural tradițional. Camere confortabile, stil modern, internet, peisaje naturale unice. Ideal pentru odihnă economică.


Descriere camere
Capacitate cazareUn total de 41 Standard Rooms (~ 20-30 mp): 31 Single/Double Rooms with Balcony, 10 Single/Double Rooms without Balcony Camerele decorate intr-un stil modern cu o atmosfera calda.Facilitati camere: TV prin satelit, frigider, aer condiționat central (de la 13.00 la 08.30), telefon, baie / duș, uscător de păr, balcon / terasă (în majoritatea camerelor).Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.