Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Hestia Villa, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, la 300 m de centrul Polychrono, la 12 km de Kallithea, la 14 km de Afitos, la 90 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Restaurat în 2017. Grădină mare.Prima linie de coastă. Suprafața totală a teritoriului este de 1100 mp.
Recomandari
Prima linie de coastă, teritoriu vast, grădină, stil modern, 3 dormitoare, atmosferă liniștită.


Descriere camere
Villa Hestia (160 mp) - Vilă cu 3 dormitoare.Facilitati: aer condiționat, TV, acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, gratar, mobilier de grădină, o bucătărie complet echipată, parcare, masina de spalat, TV prin satelit, 3 dormitoare (1 cu pat dublu, 2 - cu două paturi simple), 2 bai (una cu cada, una cu duș), set de baie, fier de călcat, uscător de păr, șemineu, seif.Nivel inferior - living, baie; la etaj- living, sufragerie și bucătărie echipată, balcon cu vedere la mare; 2 dormitoare (unul cu pat dublu și unul cu 2 paturi de o persoană), baie; la nivelul superior (mansardă) - un dormitor cu un pat dublu.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.Stație de autobuz, bancomat, farmacie - la 500 de metri.Cazare cu animale este permisa doar la cerere.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.