Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hestia Villa

4 stele

   Halkidiki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hestia Villa, Halkidiki, Grecia

Locatie
Peninsula Kassandra, la 300 m de centrul Polychrono, la 12 km de Kallithea, la 14 km de Afitos, la 90 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Restaurat în 2017. Grădină mare.Prima linie de coastă. Suprafața totală a teritoriului este de 1100 mp.
Recomandari
Prima linie de coastă, teritoriu vast, grădină, stil modern, 3 dormitoare, atmosferă liniștită.


Descriere camere
Villa Hestia (160 mp) - Vilă cu 3 dormitoare.Facilitati: aer condiționat, TV, acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, gratar, mobilier de grădină, o bucătărie complet echipată, parcare, masina de spalat, TV prin satelit, 3 dormitoare (1 cu pat dublu, 2 - cu două paturi simple), 2 bai (una cu cada, una cu duș), set de baie, fier de călcat, uscător de păr, șemineu, seif.Nivel inferior - living, baie; la etaj- living, sufragerie și bucătărie echipată, balcon cu vedere la mare; 2 dormitoare (unul cu pat dublu și unul cu 2 paturi de o persoană), baie; la nivelul superior (mansardă) - un dormitor cu un pat dublu.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.Stație de autobuz, bancomat, farmacie - la 500 de metri.Cazare cu animale este permisa doar la cerere.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.