Vacante

Grecotel Margo Bay - Club Turquoise (Chanioti, Kassandra)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grecotel Margo Bay - Club Turquoise (Chanioti, Kassandra), Halkidiki, Grecia

Hotel Grecotel Margo Bay, amplasat pe peninsula Kassandra din Halkidiki, renumita pentru plajele sale superbe, este un refugiu relaxant nou, care emana spiritul autentic al Greciei. Acest hotel, indragit de oaspetii loiali, datorita serviciilor sale remarcabile si a bucatariei rafinate, ocup o intindere cuprinzatoare de coast nisipoasa langa satul pitoresc Hanioti. Designul elegant si modern al complexului se imbina cu mediul inconjurator.

Camerele, bungalourile si suitele pentru familii ofera un sanctuar privat pentru toat lumea. Treziti-va cu o vedere stralucitoare asupra golfului Kassandra, relaxati-va cu o adiere usoara si bucurati-va de soare din veranda dvs. linistita privata. Acest indragit Grecotel care se invarte acum in taramul super design chic isi dezvaluie noile sale restaurante si baruri inspirate de concepte culinare contemporane. Experimentati optiuni de luat masa langa plaja cu nisip alb si apele fascinante.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grecotel Margo Bay - Club Turquoise (Chanioti, Kassandra), Halkidiki, Grecia