Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Georgalas Sun Beach Villa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Georgalas Sun Beach Villa, Halkidiki, Grecia

Georgalas Sun Beach Villa
Descriere
Situat pe plaja regiunii Geroponika, Georgalas Sun Beach Villa se afla pe una dintre cele mai bune plaje ale peninsulei Halkidiki.
Localizare
Hotelul se afla la aproximativ 5 km de centrul orasului Nea Kalliikrateia si la 48 de km de orasul Salonic (Thessaloniki). La 25 de kilometri se afla Aeroportul International din Macedonia.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de restaurant, bar si bar pe plaja. Persoanele cazate la hotel pot beneficia de serviciul rent a car, precum si de acces Wi-Fi gratuit.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, radio, frigider, baie proprie, seif, uscator de par. Camerele beneficiaza de terasa sau balcon. Accesul la internet este gratuit. La dispozitia oaspetilor sunt pusi papuci de casa. Accesul cu animale de companie este permis contracost
Site
https://www.hotelgeorgalas.gr/portal.phpeaction=villa_accommodation&language=en

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.