Vacante

Georgalas Sun Beach Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Georgalas Sun Beach Hotel, Halkidiki, Grecia

Georgalas Sun Beach Hotel
Descriere
Situat pe plaja regiunii Geroponika, Georgalas Sun Beach Hotel asteapta sa isi intampine oaspetii intr-o maniera primitoare.
Localizare
Hotelul se afla la cca. 5 km de centrul orasului Nea Kalliikrateia si la 35 de km de aeroportul orasului Salonic (Thessaloniki) si la un total de 48 de km de centrul orasului.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de restaurant, bar si bar pe plaja. Persoanele cazate la hotel pot beneficia de serviciul rent a car, precum si de Wi-Fi gratuit.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, radio, frigider, baie proprie, seif, uscator de par. Accesul la internet este gratuit. La dispozitia oaspetilor sunt pusi papuci de casa.
Site
https://www.hotelgeorgalas.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.