Cere oferta Cere oferte
Vacante

Flegra Beach

3 stele

   Kassandra

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Flegra Beach, Kassandra, Grecia

Foarte bine 8.2 Booking.com Complexul de apartamente construit in 2014 ofera spatii de cazare generoase, decorate modern, cu gust, este situat chiar pe plaja cu nisip din Pefkohori si recomandat tinerilor si amatorilor de distractie. In apropiere sunt numeroase baruri si taverne. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Hotelul este situat pe plaja cu nisip din Pefkohori, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Centrul statiunii Pefkohori cu magazine, baruri, restaurante si taverne se afla la 250 m, statia de autobus este la 200 m de hotel, iar aeropotul din Salonic este la 100 km.

Drinks & Food
Hotelul nu ofera masa, insa in cadrul complexului de apartamente exista un restaurant A la carte italian, un restaurant care serveste peste si fructe de mare si un bar pe plaja in care, pe langa bauturi, se servesc gustari usoare.

Sport & divertisment
Oaspetii hotelului pot inchiria o masina sau o bicicleta pentru a explora imprejurimile, au la dispozitie sporturi nautice pe plaja (contra cost) si pe faleza o diversitate de baruri, magazine turistice si restaurante.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Toate camerele au baie cu cada sau dus, uscator de par, chicineta echipata (toaster, ibric, vesela si tacamuri, pahare), mini frigider, acces gratuit la internet WIFI, seif (gratuit), aer conditionat individual, TV satelit cu ecran LCD, balcon sau terasa, vedere spre mare sau spre strada. Camerele duble au 15-18 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 infant. Camerele triple au 21-24 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Superior au 25-28 mp si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil. Camerele Family Suite au 33-45 mp, sunt formate din 2 incaperi separate si au capacitatea maxima de 4 persoane.